среда, 22. јун 2011.

Vojin Popovic Uz Ansambl Spase Milutinovica - Samba 7 Patuljaka - Leptiru Moj



NASLOV Vojin Popovic Uz Ansambl Spase Milutinovica - Samba 7 Patuljaka - Leptiru Moj

ETIKETA Jugoton C - 6339 (78 rpm)

NASLOVI

Strana A  a01 Samba 7 patuljaka
Strana B  b01 Leptiru moj (Slow Fox)

16 коментара:

  1. Ploca na 78 obrtaja.

    mp3 192 kbs

    http://www.mediafire.com/?erxvnh090e5p0s3

    ОдговориИзбриши
  2. Gde si ovo iskopao keve ti! Ovo cak nemam ni ja! Ali zato bata ima original CD Predraga Ivanovica - Pod Sjajem Zvezda :) 'Nemam kintu brate, ali zato imam normalan pritisak' hahahaaa :)

    ОдговориИзбриши
  3. E i ono je dobro: Mala fu-ci-fu i ona druga... Postavi care

    ОдговориИзбриши
  4. Hocu,bas sam to planirao vrlo brzo.Jedini "problem" je sto je to jazzy,ne jazz.Takodje,sudeci po broju downloada,izgleda da ovo bas i ne zanima mnoge.

    ОдговориИзбриши
  5. Pa i ovi 'patuljci' i 'leptir' su jazzy, ali sve je to vrlo interesantno i dosta raritetno, cak i zbog samog vremena kada je nastalo i ploca na kojima je izdato!

    ОдговориИзбриши
  6. Pa da.Poceo sam pre par dana da pravim popis Yu jazz izdanja pre 1960-e i vec ih ima 20ak,medjutim,tesko je zakljuciti da li je jazz samo po imenu izvodjaca,odnosno orkestara.U stvari,treba neko ko to ima da potvrdi - e sad,desava se da ljudi koji i imaju te ploce,nemaju gramofon na 78 obrtaja :))

    ОдговориИзбриши
  7. Ma ja ne bih gledao tako strikno da li je nesto jazz ili nije. U svakom slucaju to je neka slager muzika tog vremena koja ima dosta primesa jazza i tesno je povezana sa njim. Nadam se da se slazes sa mnom. Eno nesto sam ti odgovorio na Roknostalgiji - 'All That Jazz'

    ОдговориИзбриши
  8. Imas odgovor na Roknostalgiji.Ma ideja i jeste da se postavi sve na jednom mestu,jer me je uvek nerviralo kad pretrazujem sto jedva iskopam to sto trazim i na kraju jos mrtav link.

    PS:posto imas materijala,a i ja nesto treba da pokupim od Zokita:),upisuj se u citaoce,tj.daj mejl da te stavim u kontributore bloga.

    ОдговориИзбриши
  9. Pa valjda me vidis u CITAOCI! Tu sam sa sve 'mecku' tj. kontrabas!

    ОдговориИзбриши
  10. Nema i dalje.Ajd javi se mejlom na shangchi79@gmail.com.

    ОдговориИзбриши